Voittajat

Skipper

Bassoradion, Nebulan ja Kuubin yhdessä perustettu Startup Garage on saanut ensimmäisen voittajan helsinkiläisestä Skipperistä, ”veneiden ja veneilijöiden kohtauspaikasta”.

”Veneen omistaminen on ehkä enemmän tunne- kuin järkilaji: Veneen huoltaminen on kallista ja aikaavievää ja vene seisoo suuren osan kesästä laiturissa odottamassa tositoimia. Veneen omistajille Skipperi tarjoaa mahdollisuuden laittaa nuo laiturissa seisovat veneet tuottamaan silloin kun itse ei pääse vesille. Samalla vene pysyy paremmassa kunnossa ja omistaja saattaa saada vaikka uusia veneilytuttavuuksia. Suomessa on paljon innokkaita ja osaavia veneilijöiltä joilta puuttuu vain vene. Tälle porukalle Skipperi tarjoaa mahdollisuuden päästä vesille: purjehtimaan Turun saaristoon, kalastamaan Inarinjärvelle, souturetkelle Pihlajasaareen tai moottoriveneellä viikonlopun viettoon. ” Skipperin Startup Garage -hakemuksessa avataan yrityksen ideaa.

Startup Garagen voittajana Skipperi saa kattavan palkintopaketin, johon kuuluvat Nebulan ja Kuubin tuki ja palvelut, Bassoradion mainospaketti ja mediahuomio, sekä mentorien tuki eli Advisory Board, joka sisältää vinkit markkinointiin, sijoittamiseen sekä konseptin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Hikisen Iltapäivän Tuke ja Jusa tutustuivat yrityksen toimintaan ja tapasivat onnellisen Skipperin Anna-Leena Raijn Bassoradion toimistolla. Miten idea on otettu vastaan ja mistä kaikki alkoi, kuuntele koko haastattelu alta:

TUTUSTU SKIPPERIIN