Startup Garage - Yrittäjän digipalvelut

Yrittäjän digipalvelut

Digitalisaatio mahdollistaa skaalautuvan liiketoiminnan ja ketterän kehittämisen. Yrittäjälle erilaisista IT-ratkaisuista tulee nopeasti osa liiketoimintaa eikä yrittäjän kannata tehdä kaikkea itse. Täyden potentiaalin hyödyntäminen vaatii rinnalleen osaavan kumppanin, jotta yrittäjällä on mahdollisuus keskittyä yrityksen ydinosaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.


Yrittäjän tärkein käyntikortti on nettisivut

Yrityksen digitaalinen näkyvyys alkaa verkkotunnuksen hankkimisesta ja verkkosivujen suunnittelusta. Kun liikeidea on valmis ja tiedät yrityksesi tai tuotteesi nimen, kannattaa verkkotunnus, eli domain varata heti. Verkkotunnusta voi käyttää yrityksen verkkosivujen osoitteena, mutta myös sähköpostipalveluissa.

Verkkosivut ja verkkokaupan voi suunnitella itse nopeasti kätevän Kotisivutyökalun avulla tai toteuttaa ne yhteistyössä esim. digitaalisen markkinointitoimiston avustuksella. Verkkosivut tulisi olla mobiiliresponsiiviset sekä niiden tulisi olla SSL-suojattu, mikäli keräät asiakkaistasi luottamuksellista tietoja. Verkkosivut on yrityksesi tärkein markkinoinnin työkalu, joihin on syytä panostaa ja varmistaa niiden häiriötön toimivuus. llman verkkosivuja, et ole Googlen hakutuloksissa mukana, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tietoa verkosta. Nebula auttaa sinua yrityksesi verkkonäkyvyyden kehittämisessä. Tarjoamme tarvittavat palvelut, joissa on erinomainen toimintavarmuus ja tietoturva on alan huippuluokkaa.

Tarjoamme:

 • Tarvitsemasi verkkotunnukset
 • Tee-se-itse mobiiliresponsiiviset nettisivut verkkokaupalla
 • SSL-sertifikaatin verkkosivusi suojaamiseksi
 • Nettiyhteydet & sähköpostiratkaisut
 • Yleisimmät toimisto-ohjelmat
 • Suomalaisen asiakaspalvelun
 • Verkkosivuille toimintavarman webhotellialustan

Pilvipalvelut digipalvelusi perustaksi

Kun olet perustamassa seuraavaa Wolttia, Uberia tai Snapchattia, ei pelkkä verkkonäkyvyys luonnollisesti riitä täyttämään digitaalisuuden tarpeitasi. Tarvitset tällöin vierellesi ketterän kumppanin, jonka kanssa varmistat että digitaalisessa ympäristössä toimiva liiketoimintasi on rakennettu huolella, pyörii 24/7/365 ja skaalautuu maailman valloituksesi edetessä.

Nebula auttaa sinua digitaalisen palvelusi kehityksessä kun liikeideasi on siirtymässä prototyypistä tuotteeksi tai tarvitset osaavan kumppanin huolehtimaan palvelusi toiminnasta. Nebula auttaa sinua yrityksesi verkkonäkyvyyden kehittämisessä. Tarjoamme tarvittavat palvelut, joissa on erinomainen toimintavarmuus ja tietoturva on alan huippuluokkaa.

Autamme:

 • Jatkuvat palvelut, jotka varmistavat, että digitaalinen liiketoimintasi on nopeaa ja turvallista 24/7/365
 • Tarjoamme digipalvelusi alustaksi Pohjoismaiden johtavan Nebula Cloud9 pilvipalvelun, joka kasvaa liiketoimintasi mukana
 • Avaimet käteen projektitoimitukset Cloud 9, Amazon Web Services, sekä Microsoft Azure ympäristöihin
 • Tarvitsemasi verkkotunnukset
 • Jatkuvat palvelut, jotka varmistavat, että digitaalinen liiketoimintasi on nopeaa ja turvallista 24/7/365

Nebula - oikean kokoinen digikumppani yrityksellesi

Nebula on palvellut jo 20 vuotta suomalaisia yrittäjiä ja pk-yrityksiä digitaalisten palveluiden rakentamisessa ja verkkonäkyvyyden varmistamisessa. Olemme asiakkaillemme oikean kokoinen kumppani, joka ymmärtää asiakkaidensa haasteet ja pystyy tukemaan digitaalisen liiketoiminnan kasvussa.


Lataa yrittäjän nettisivuopas

Saat vinkkejä yrityksen verkkosivujen avaamiseen