Startup Garage - Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Keskeisin tehtävämme on olla pk-yrityksille luotettava, kotimainen kumppani, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.


Bassoradio on Suomen ainoa 100% suomalaisessa omistuksessa oleva valtakunnallinen kaupallinen radiokanava. Se on tunnettu monipuolisesta ohjelmakartastaan, rohkeasta sisällöstään sekä syvästä suhteesta kuulijakuntaansa, joille Basso on paljon muutakin kuin media - se on elämäntapa. Tutkitusti tehokas ja tuloksia synnyttävä digiajan kanava on useasti palkittu sisällöistään, kampanjoistaan ja kulttuuriteoistaan. Bassoradion ohjelmisto koostuu primetime-ohjelmien lisäksi yli 50:stä erikoisohjelmasta, joita tekee yli 150 Suomen parasta DJ:tä.


Me Kuubilaiset olemme tarinankerronnan ja digitaalisen markkinoinnin palkittuja ammattilaisia. Tarinamme alkoi Helsingissä vuonna 2002 ja tänä päivänä suunnittelemme ja tuotamme n.25 luovan ammattilaisen voimin kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja kaikkiin kanaviin ja välineisiin. Palveluprosessimme sisältää ylätasolla kolme vaihetta: suunnittelun, tuotannon ja julkaisun. Tervetuloa Kuubiin!